maandag 15 oktober 2007

Samenvattingen Week 6

St. Louis Rams 3 - 22 Baltimore Ravens
Ook deze wedstrijd weer geen overwinning voor de Rams. Samen met de Miami Dolphins hebben ze alle wedstrijden verloren tot nu toe.
De reden? De slechte offence, met QB Frerotte vooraan. Hij was de startende QB vanwege een blessure van Marc Bulger. Het is wel duidelijk waarom de voorkeur aan Bulger wordt gegeven. Frerotte gooide in de wedstrijd tegen de Ravens 5 interception en geen touchdown's.

Door de verzwakte offensive line, wide-recievers Isaac Bruce en Dante Hall waren vanwege blessure's niet inzetbaar, werd er begonnen met rookie Hagans.
Maar het was niet de kracht van de offence van de Ravens' dat ze ruim gewonnen hebben, Kyle Boller was de Ravens' startende QB in plaats van de geblesseerde Steve McNair, Boller speelde achter een offensive line met startende rookie's:Jonathan Ogden, Mike Flynn en Adam Terry vanwege blessures, mede door Matt Stover met 5 fieldgoals liepen de Ravens' snel uit tot een 13-0 voorsprong in de rust.
St. Louis Rams-Baltimore Ravens beelden

Minnesota Vikings 34 - 31 Chicago Bears
De Chicago Bears waren vorig seizoen het team met de beste defence, na 6 wedstrijden inmiddels gespeeld te hebben in het 2007 seizoen blijkt dat met de defence niet meer zo goed gesteld is als vorig seizoen. Pas 2 van de 6 wedstrijden werden gewonnen, tegen respectievelijk Kansas City Chiefs en de Green Bay Packers. De wedstrijd tussen de Vikings en de Bears was een duel tussen 2 NFC North team's op de laatste 2 plekken.

De Bears zorgde voor de eerste score op het bord, door een fantastische 89 yard return van Hester(Het was een franchise record van Gale Sayers'), maar de echte ster van de wedstrijd was rookie Adrian Peterson, die 3 touch-down's scoorde en maar liefst 224 rushing-yards maakte.
De ruststand was 14-14, en met nog 2 minuten op de klok in het 4e kwart stond het 31-24 in het voordeel van de Vikings, maar door een 81 yard pass op Hester stond het 31-31. Echter zorgde Ryan Longwell in de slotseconde voor een fieldgoal waardoor de eindstand was beslecht in het nadeel van de thuisspelende Bears, 34-31.
Minnesota Vikings -Chicago Bears beelden

Miami Dolphins 31-41 Cleveland Browns
Net als de eerder genoemde Rams hebben ook de Dolphins nog steeds geen overwinning te pakken dit seizoen. Miami speelde zonder de geblesseerde QB Green, die werd vervangen door Lemon. Miami liep de hele wedstrijd achter de feiten aan tegen de Browns. Pas in de 2e helft werden de Dolphins wakker en werd er aangevallen in het 3e kwart. Onstopbaar was vooral Braylon Edwards, die 3 touchdown's maakte.
Miami Dolphins - Cleveland Browns beelden

Washington Redskins 14-17 Green Bay Packers
Mede door 2 interception's van Taylor mogen de Redskins blij zijn in ieder geval punten gepakt te hebben want het spel was ver van goed. Ze werden de 1e helft in het zadel geholpen door Favre die 2 ballen verspeelden waardoor zijn Packers in de rust 14-7 achterstonden. Echter, door een fumble verspeelde de Redskins de voorsprong doordat Charles Woodson de bal met gemak over de lijn kon lopen na de fumble, waardoor de eindscore was bepaald, 14-17.
Washington Redskins - Green Bay Packers beelden

Houston Texans 17-37 Jacksonville Jaguars
In dit onderonsje in de AFC south bleek maar weer eens dat Jaguars QB David Garrard een van de betere QB is. Dit seizoen heeft hij in 5 wedstrijden nog geen interception's gegooid. In de eerste helft was de eerste touchdown van het seizoen voor George Wrighster een feit, met een simpele pass ontving hij de bal gemakkelijk doordat hij meters vrij stond. Maar de genadeslag voor de Texans kwam in het 4e kwart. 3 touchdown's voor de Jaguars waarvan 1 na een fumble.
Houston Texans -Jacksonville Jaguars beelden

Cincinnati Bengals 20-27 Kansas City Chiefs
Dit seizoen wil het nog niet lukken met de Bengals, alleen hun eerste wedstrijd tot nu toe is een overwinning voor hun geweest en ook in de Chiefs moesten zij hun meerdere erkennen. Ze hadden weinig in te brengen tegen de defence van de Chiefs, waar Jared Allen een goede wedstrijd speelde en constant Carson Palmer onder druk wist te zetten. Er had nog een touchdown voor de Chiefs bij gekunt maar Johnson fumblede.
Cincinnati Bengals - Kansas City Chiefs beelden

Philadelphia Eagles 16-9 New York Jets
De New York Jets speelde in hun speciale outfit als eerbetoon aan de New York Titans had offensief weinig te bieden en haalde hun scores uit 3 fieldgoals van Nugent.
Mede door een incomplete pass op NYJ Coles konden de Jets niet meer terug komen in de wedstrijd en verloren ze, voor de derde keer op rij.
Philadelphia Eagles - New York Jets beelden

Tennessee Titans 10-13 Tampa Bay Buccaneers
De wedstrijd begon pas echt na een fumble van Chris Brown, waardoor de Bucs in balbezit kwamen en er een strakke bal op Clayton waardoor er een mogelijkheid voor een fieldgoal ontstond. Even later Titans QB Young geblesseerd eraf moest en werd vervangen door de beter spelende Collins. Daarna scoorde veteraan Joey Galloway een touchdown waardoor het bij het begin van het 4e kwart 3-10 stond en niks aan de hand leek voor de Bucs. Maar na een touchdown van LenDale White probeerde de Bucs zo dicht mogelijk bij de goal-line en maakte het in de slotseconden af door een fieldgoal van Bryant.
Tennessee Titans - Tampa Bay Buccaneers beelden

Carolina Panthers 25-10 Arizona Cardinals
Het leek goed te gaan met de Cardinals tot het 4e kwart begon, ook al waren ze startende QB Warner kwijt geraakt door een blessure toen hij de bal wou redden van een turnover. Carolina QB Vinny Testaverde, 43 jaar, kwam woensdag bij het team en startte waardoor hij de op 3 na oudste startende QB sinds 1970 is en daarna de oudste QB die een NFL wedstrijd wint. Pas in het 4e kwart kwamen de Panthers tevoorschijn en scoorde 2 touchdown's en liet de Cardinals met een flinke kater achter.
Carolina Panthers - Arizona Cardinals beelden

New England Patriots 48-27 Dallas Cowboys
Als laatste team in de NFC hebben ook de Dallas Cowboys hun eerste nederlaag moeten incasseren. Thuis werden de Cowboys overklast door de New England Patriots, die dankzij een ontketende Tom Brady met 48-27 hun zesde zege lieten noteren.

Maar liefst vijf touchdowns-passes kwamen van de hand van de New England quarterback Tom Brady. Hij gooide geen interceptions en wist keer op keer de vrijstaande receivers te vinden.
New England Patriots - Dallas Cowboys beelden

Oakland Raiders 14-28 San Diego Chargers
Voor de San Diego Chargers lijkt de terugkeer van LaDainian Tomlinson precies wat ze nodig hadden. Vier keer maakte de RB een touchdown.
Oakland Raiders - San Diego Chargers beelden

New Orleans Saints 28-17 Seattle Seahawks
De Saints hebben hun eerste overwinning dit seizoen binnen. Door een stomme fout van Plackemeier, hij gooide de bal door zijn eigen benen, konden de Saints door Pierre Thomas al snel op voorsprong komen. In het 2e kwart werden de Seahawks compleet overrompeld door de Saints, die 3 touchdown's scoorde.