woensdag 16 januari 2008

Rivers onzeker voor AFC Conference championship tegen New England Patriots.

Het is nog maar de vraag of Philip Rivers aanstaande zondag tegen de Patriots kan spelen. De quarterback van de San Diego Chargers ondervindt nog veel last van een blessure die hij opliep in de divisional play-offs tegen de Indianapolis Colts.

In die wedstrijd kwam hij bij een screen play verkeerd neer met zijn rechterbeen waarbij hij zijn rechterknie blesseerde. De play eindigde voor Rivers wel in een 56-yard touchdown pass. "Op dit moment is hij questionable voor de wedstrijd van zondag maar heeft hij nog wel kansen", aldus headcoach Norv Turner.

De logische vervanger voor Rivers is backup quarterback Billy Volek. Hij verving Rivers al in de wedstrijd tegen Indianapolis en deed dit meer dan naar behoren. Drie van zijn vier passes kwamen aan voor 48 yards. Een 1-yard quarterback touchdown sneak van Volek bleek uiteindelijk genoeg voor de winnende touchdown.

Er was ook goed nieuws uit het kamp van San Diego. Sterspeler LaDainian Tomlinson zei dat hij hoogstwaarschijnlijk gewoon kan spelen tegen de New England Patriots. De league MVP van vorig seizoen kwam de gehele tweede helft niet in actie tegen de Colts.

Geen opmerkingen: