donderdag 7 februari 2008

Spagnuolo weigert aanbod 'Skins en blijft bij de Giants




WASHINGTON -- Steve Spagnuolo heeft besloten zicht terug te trekken voor de baan als Headcoach van de Washington Redskins donderdag, vanwege zijn verlangen om bij de Super Bowl winnaar, de New York Giants, te blijven werken.

"Zijn hart is in New York City," zei Spagnuolo's agent, Bob Lamonte. "Hij houdt van de zelfstandigheid. Hij houdt van de spelers. Hij voelt dat hij hier moet blijven."

NFL Network's Adam Schefter vertelde dat verwacht wordt dat de Giants ervoor gaan zorgen dat Spagnuolo de best-betaalde defensive coordinator in de NFL wordt.

Met een streep door de naam van de Giants defensive coordinator, worden Ron Meeks en Jim Fassel de favorieten om Joe Gibbs als headcoach van de Redskins op te gaan volgen.

Een persoon die bekend is met de Redskins' selectie proces zei dat Spagnuolo en het team vonden dat Spagnuolo ongeveer 1 of 2 jaar te vroeg was om een head coach te worden.


Ik vermoed zelf dat Steve Spagnuolo over een aantal jaar Tom Coughlin bij de New York Giants zal opvolgen. Tom is inmiddels 61 en zou, na zoveel jaar en inmiddels MET superbowl ring met een gerust hart afscheid kunnen nemen van de Giants en het American Football.

Geen opmerkingen: